off-canvas goes here
Viziune

Considerăm clienții noștri ca parte a cercului nostru de prieteni. Cand le oferim produse CARNEVO, ne dorim să aducem bucurie deplină și satisfacție în viata lor.

Încrederea și calitatea sunt pricipalele noastre valori. Încrederea vine din respect, transparență, experiență și mostenirea tradiției. Calitatea se referă la 100% produse dobrogene, varietate, abundență și controlul circuitului.

Privind spre viitor

Respectarea cu strictețe a practicilor de management și control constant al calității și siguranței alimentelor pe tot lanțul alimentar a reprezentat premiza în dezvoltarea și implementarea sistemului de management al calității, certificate de deținerea standardelor ISO 9001:2008 , ISO 22000:2005 precum și a stampilelor ovale 585 si 622.

Istorie si traditie

Prezența în zona Dobrogei și tradiția de peste 30 de ani în creșterea porcinelor, în cadrul a doua ferme situate în localitațile Movila Verde și Pecineaga, susținuți de un abator deschis după cele mai înalte standarde europene în anul 2015, garantează calitatea și prospețimea produselor comercializate sub brandul CARNEVO.

Instalatie de biogaz

Unitatea de producere energie din surse regenerabile (instalatie biogaz) foloseste cea mai noua tehnologie pentru a transforma dejectiile animalelor din ferma noastra in energie curata si cel mai bun ingrasamant natural pentru terenurile agricole. Impreuna cu bateria de silozuri (3x2600m3) ce inglobeaza un uscator de cereale pe baza de biogaz, cele 2 obiective ale investitiei co-finantate de Uniunea Europeana ne afirma dorinta de a investi pentru viitor.